In het eerste deel van Mara’s Morning Motivation heeft Mara over het onderwerp “Dansen met de Verandering’’

Zorg dat verandering jouw grootste bondgenoot wordt, inspireer jezelf, wees flexibel naar jezelf toe en ga goed met verandering om.

Veranderingen in het leven zullen er altijd zijn, hoe flexibelere wij zijn hoe meer we geleidt kunnen worden door onze spirit. Door dit in ons leven toe te passen helpt het ons om veranderingen aan te gaan zonder enige moeite.

De moeite die we nu hebben met veranderingen heeft voornamelijk te maken met onze ego, we moeten daarom een manier vinden om de rust te vinden in onszelf en te verbinden met ons hart. Onze ego wil altijd overzicht hebben over alles in ons leven, wilt zekerheid en houdt niet van veranderingen, dat creëert onrust, strijd en ongelukkige gevoelens.

“De rust die in je intuïtie zit, daar moeten wij naar luisteren en dan komen wij erachter dat de rust er altijd al was. En het leven precies goed is zoals het is”

 

Hele show terug luisteren?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>