In het eerste deel van Mara’s Morning Motivation heeft Mara over het onderwerp ‘’Bevrijd jezelf van het negatieve’’. Zonder dat we het weten gieten wij zoveel negativiteit in onze geest en lichaam. Op een gegeven moment vragen wij dan ons af “waar is mijn creativiteit, passie en liefde”. We kijken dan naar anderen waar het op het moment wel goed mee gaat, vaak met jaloezie. We moeten bewust zijn dat wij ons dan vullen met negatieve energie die ons steeds omlaag haalt. We moeten juist op ons zelf focussen en niet op anderen.

“We zijn nu in de fase dat als er iets negatiefs op ons pad komt, wij het gewoon weglachen. We zijn er bewust van dat de impact van het negatieve steeds kleiner wordt, en vervolgens gaan we beseffen welke stappen wij willen uitvoeren. Ook al lukt het niet, klimmen we weer omhoog en gaan we gewoon door met een positieve gedachten.”

 

Vraag jezelf af wat je kan doen om uit jouw comfort zone te komen. Heb je het gevoel dat jij die stappen al onderneemt, ben je volledig zelfverzekerd en ben je bereid om risico’s te nemen? Wees moedig genoeg om stappen te ondernemen. Hoe langer je verstopt om achter je comfort zone te komen, hoe meer je het negatieve door je geest laat vloeien, waardoor je bang bent om verder dan je comfort zone te gaan. Door juist open te staan voor nieuwe dingen is het behalen van die nieuwe stappen juist sneller haalbaar met veel positiviteit.

 

Luister de hele show terug:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>