Veilige omgeving waar jij volledig jezelf kan zijn, geen gedachte is te gek. Op je gemak kom je met de beste ideeën, op je gemak geef je jezelf de ruimte om te zijn.

Om je in je volledige potentie te branden is het belangrijk dat jij je vrij voelt om jezelf te zijn. En in die zelfde zelf te durven investeren. Als je met mij gaat werken kan je geshockeerd zijn over hoeveel ruimte er is voor eerlijkheid.

Mijn gave is om ook meteen te zien waar je krachtenveld ligt en wat je obstakels/valkuilen zijn. We gaan energetisch bewust te werk. Dat wil zeggen dat we bewust worden van hoe wij met onze eigen energie omgaan en hoe we deze kunnen vergroten om onze doelen en dromen te verwezenlijken.

Vervolgens gaan we samen een strategieplan maken voor het brandingsproces. We werken aan een duurzaam plan, met korte termijn doelstellingen.

Waar de behoefte precies ligt bepalen wij tijdens onze intakegesprek. Nadat jij je verhaal hebt gedeeld en je dromen verteld. In jouw proces zorg ik voor focus, creativiteit, strategie en verbinding.

Doelgroep

Op dit moment heb jij een doelgroep die je nu al aantrekt, jullie zijn als een magneet voor elkaar. Door te verdiepen in je doelgroep weet jij precies wat de behoefte is die jij vervult. Welke oplossingen en inzichten jij aanbiedt en wat de beleving is van jouw waarden. Het mooie van dit onderdeel is dat de we alles in lijn zullen zetten met je doelen en je doelgroep. Je identiteit en imago zullen de persoon vertegenwoordigen, die jij voor jezelf ziet.

Team work makes the dream work

Onze samenwerking duurt 12 weken en we zien elkaar 6x, tussendoor mailen en bellen wij elkaar wanneer nodig. De prijs hiervoor is €1250,- (ex. btw)

Ondanks dat ik op maat werk, ondersteun ik je in een aantal van de volgende punten (afhankelijk van onze plan van aanpak).

 1. Zelfbeeld, identiteit
 2. Storytelling, visie en missie
 3. Social media strategie
 4. Website ontwikkeling
 5. Copy writing: Teksten, website, Blog
 6. Product & dienstverlening
 7. Event planning
 8. Speeches, Motivation Talks
 9. Marktanalyse
 10. Visual Branding
 11. Creative direction
 12. Film/Fotografie
 13. Inspiratie.

Wat je van mij kan verwachten is een luisterend oor, meedenkend, samenwerkend en vooral een gesprekspartner. Het kan zijn dat je niet wil plannen en plotten, ook daar is ruimte voor. We praten dan over het leven, liefde en wat verder ter tafel komt. Hetgeen jij nodig hebt om weer opgeladen te werk te gaan.

Boek een sessie, klik hier, #changeisnow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>