Mijn authentieke ik, geen geplastificeerde versie, geen versie verstopt onder een ego jasje. Maar de pure ziel die hier op aarde is met een doel. Een chick met een missie. Mensen inspireren om hun beste zelf te ontdekken, te professionaliseren en zichtbaar te maken aan de wereld.

Dit vertellende, zal het dan ook niet verbazen dat ik werkzaam ben als Personal Brand Coach, PR consultant en verantwoordelijk ben voor een aantal media (online) producties. Mijn naam is Mara Michels, 37 jaar, levensgenieter, inspirator aka the wizzard, motivator en grote dromer.

Voordat je een expert wordt op een bepaald gebied, gaat er een reis vooraf waarin je ontdekt wat je talenten, kwaliteiten en vaardigheden zijn, en je beseft wat de lessen zijn van al je ervaringen. En dat het antwoord van je toekomstige plannen te vinden is in je passie en interesses.

Zo ontdekte ik dat mijn gaven zoals hoogsensitiviteit, mensenkennis en heldere beelden zien goed te combineren waren met mijn artistieke expressies, mijn liefde voor verhalen, mijn passie voor schrijven en alles wat blinkt.

Dat ik vanaf mijn 17de actief ben als coach en met meer dan duizenden zielen heb gewerkt, gaf mij ook het inzicht dat het volgen van je doel op aarde gepaard gaat met het bouwen van een Personal Brand. Een proces zonder einde! Waar je continu werkt aan jezelf, je professionaliteit en je zichtbaarheid, bewust of onbewust.

Volg mij op I love inspiration, Stanvaste Radio en Dreamz Newz waar ik inspiratie deel en verhalen van inspirators. In elk verhaal zit jouw antwoord!

Liefs, Mara

2 Comments

  1. entrepreneur

    I think this is valuable advice; Keep up the great work Kim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>