Om je grenzen te verleggen moet je open staan om te ontvangen. Sta open om wat jij wil echt te ontvangen. Probeer open te staan voor wat jij hebt gewenst. Maak ruimte om ook te ontvangen. Probeer met grenzen te verleggen niet meteen aan de sportschool. Het hoeft geen pijn te doen. Het kan erg gemakkelijk. Zeg tegen jezelf dat je openstaat en zo kom je al een stuk verder.

Waarom hebben mensen moeite met grenzen verleggen? Omdat de meeste mensen denken dat ze het niet kunnen. Ook al is het doel bereikbaar. Je moet jezelf vertrouwen en geloven dat je het kan. Je moet kunnen openstaan voor je zegeningen en hoe meer je inspiratie je kan opdoen.

Wanneer je slechte vibraties krijgt of je hebt twijfels, zijn dat dingen die het proces vertragen. Zo voel je de verkeerde vibraties. Jouw missie voor de dag is gelukkig zijn. Al is het met een idee wat je hebt. Je kan je het visualiseren of uitbreiden en zo kom je in de goede energie om te ontvangen. Als je iemand ziet die iets heel goed kan zoals presenteren en jij wilt dat ook kunnen, probeer het te visualiseren. Probeer jezelf te zien met de skills. Hoe meer je in die energie komt, merk je op hoe blij je daar van word. Het gevoel van blij worden is allemaal positieve energie. Probeer eerst te geloven en dan te zien.

Heb je hulp nodig bij het verder vormgeven van je missie maak een vrijblijvende afspraak met Mara Michels PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>