Je bent op een punt gekomen in je leven dat je weet dat je hier bent voor een reden. Wat die reden precies is, is wellicht nog niet helemaal duidelijk.

Het is niet duidelijk omdat jij nog niet bekend bent met de waarde die je hebt en je hebt de neiging anderen boven jezelf te plaatsen.
Tot nu heb je vooral keuzes gemaakt gebaseerd op wat je ouders en je omgeving van je verwachten of wat je totaal anders wou doen dan je ouders. Of je hebt keuzes gemaakt op basis van zekerheid. Wellicht heb je wel een opleiding gedaan die helemaal niet bij je past of heb je een carrièrekeuze gemaakt waar je doodongelukkig van wordt.

Maar het kan zelfs nog dieper liggen. Zo kan je veel hebben meegemaakt in je leven dat je purpose verstopt is onder al je emoties. Pas zodra de emoties een plek krijgen zal er ruimte komen voor je purpose. Aangezien je emoties op dit moment veel van je aandacht en energie vergen.

Laat je purpose niet aan jouw voorbij gaan. Ook jij verdient het om gelukkig te zijn en je passie te leven. Angst is een grote boosdoener. Angst om de volgende stap te maken, angst om voor je dromen te gaan, angst om je mening te delen. Terwijl achter de angsten die je voelt is er een boodschap. Maar die boodschap kan je alleen maar ontvangen, als jij je angsten onder ogen durft te komen.

Gun het jezelf om te groeien. Gun het jezelf om een legacy achter te laten maar gun het ook de ander. Gun het de ander om jou te leren kennen, gun het de ander om van jouw inzichten en wijsheden te leren. Je bent hier voor een reden en op dit moment is er iemand wiens leven jij drastisch zal veranderen op het moment dat jij je purpose omarmt.

  1. Vergroot jij je zelfvertrouwen
  2. Vergroot jij je zelfinzicht
  3. Leer jij te werken met je angsten
  4. Transformeer jij beperkende overtuigingen in bekrachtigende overtuigingen
  5. Wordt het pad dat voor jouw bestemd is duidelijk
  6. Zet je ongelukkige gevoelens om in gelukkige gevoelens
  7. Kun jij je ervaringen omzetten in lessen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>