In het eerste deel van Mara’s Morning Motivation, heeft Mara het over het boek “Ik heb je liefde nodig, is dat waar?” Wat houdt de zoektocht naar de Ware liefde werkelijk in? Heb je echt iemands liefde nodig en waarom?

In de show praat Mara met name over het hoofdstuk “verliefd worden.” Verliefd worden is niet iets mysterieus en het gaat niet daadwerkelijk over een aangewezen persoon. De zoektocht naar de ware liefde is een zoektocht naar de liefde in jezelf. De ander is slechts een spiegel van je hart. De liefde is altijd al aanwezig. Dankzij de ander herinner jij je weer dat er liefde in je leeft.

In het boek wordt er dan ook de vraag gesteld wie zou jij zijn zonder de gedachte dat je geluk van iemand anders afhangt?

Heb jij daar weleens over nagedacht? Liefde, goedkeuring en waardering kunnen wij ten alle tijden aan onszelf geven. Denk nu even aan een moment dat je super verliefd was, doe je ogen dicht en voel de kriebels in je buik. Je mag even aan de persoon denken, en dan weer loslaten… hou het gevoel vast… Nu voel je dat de liefde altijd er al was.

 

Voor de gehele show check de video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>