De meeste uitdagingen in je leven zitten in je. Alleen door jezelf te ontwikkelen los je ze op. Investeer in jezelf. Plan je leven beter dan een avondje uit. Dan zul je zien dat alles verandert.

Het is de tijd, energie en geld dat je steekt in je persoonlijke groei. Daarmee verbeter je je mentaliteit, vergroot je je vaardigheden, verbreed je je kennis en verdiep je je inzichten. Waarom zou je dat willen? Omdat het je meer geluk en succes brengt.

Ik heb afgelopen weekend weer een training van 24 uur gevolgd. Ik heb dus ook in mezelf geïnvesteerd. Ik heb me gefocust op me eigen transitie. Ik heb dingen kunnen loslaten waar ik heel erg blij mee ben. Beperkende overtuigingen die niet meer voor mij werkte.

In jezelf investeren betekent dat je jezelf meer gaat ontwikkelingen. Als je dat doet betekent het eigenlijk dat je alle wikkels om je heen loslaat. Je ontwikkelt alle lagen die je om je heen hebt. Je bent continu bezig met meer en meer aan het loslaten zodat de ware ik steeds meer boven water komt.

Ik hoop iedereen te inspireren om in zichzelf te investeren, dat kan geestelijk ontwikkeling maar ook je fysieke ontwikkeling zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat je binnen 12 weken je Beach-body wilt hebben, of dat je fitter door het leven wilt met meer energie. Ik geef dan als tip om meer actief bezig te zijn met je lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>