Promoot je Brand!

Een positieve Lifestyle is een keuze en af en toe moet je daaraan herinnerd worden. Net als sporten moet je de geest blijven trainen om het glas half vol te blijven zien. In 2007  kreeg ik een duidelijke boodschap in mijn droom “Tell purpose to all.” Sindsdien heb ik besloten om de reminder van een positieve mindset te zijn. We zijn zoveel krachtiger dan we denken.

Via de mediakanalen van Mara Michels PR bieden wij Brands, bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om hun product en diensten te promoten aan ruim 21.200 inspirators.

MaraMedia.nl en ILoveinspiration.nl richten zich primair op de vrouw tussen de 28 en 48 jaar die behoren tot de drukste en meest overbelaste bevolkingsgroep. De groep vrouwen die het minst gelukkig zijn omdat zij een huishouden combineren met een (parttime) baan en een (droom) onderneming. Zij leven onder een grote druk en willen vooral geholpen worden worden om te kunnen leven. Door de drukte gaan zij zichzelf als eerste voorbij.

Via MaraMedia.nl delen wij content van coaches, artiesten en schrijvers en daarnaast content over zelfliefde, purpose en eigen waarde. Er zijn ruim 1000.000 mensen in Nederland die last hebben van een overvloed aan donkere dagen, met Maramedia.nl willen wij een bijdrage leveren aan het lichtpunt in hun leven.

Via Iloveinspiration.nl delen wij artikelen over lifestyle, entertainment, boeken, films, beauty, mode, spiritualiteit en liefde. Inspiratie om je grootsheid te omarmen.

Wij creëren branded content die een verandering brengt in het dagelijks leven van duizenden mensen. Interviews, reportages, artikelen, video’s. Maak een afspraak voor meer informatie.

Het gevolg is dat deze vrouw gevoelig is voor een burn-out, depressieve gevoelens, twijfel aan eigen inzichten, vergelijken met anderen en het verwaarlozen van lichaam, geest en ziel.

Via de video’s, de live shows, de podcast en de artikelen kiest MaraMedia.nl ervoor om deze vrouw te empoweren in haar dagelijkse leven. Door het delen van verschillende verhalen en boodschappen van (creatief) ondernemers wordt het duidelijk dat wij allemaal door dezelfde uitdagingen heengaan. De gesprekken gaan over spiritualiteit, overwinnen van obstakels, risico nemen en het kiezen voor jezelf. Waarbij de thema’s zelfliefde, purpose en zelfvertrouwen altijd terug komen.

Inspiratie en bemoedigende woorden is soms het enige wat je nodig hebt op een dag.

 • 70% is vrouw tussen de 28 – 48 jaar, single en in een relatie.
 • 90% noemt zichzelf spiritueel en idealistisch
 • 80% leest graag boeken
 • 64% is bereidt meer te betalen voor een gezonde lifestyle
 • 70% volgt online cursussen
 • 55% biedt hun diensten online aan en schrijft dagelijks een blog
 • 40% organiseert netwerk evenementen, workshops, trainingen en coaching voor persoonlijke & professionele ontwikkeling

Klik hier. De impact van de show (Reacties & Berichten)

Totaal bereik: 21.200

 • Facebook: 10.000
 • Instagram: 3000
 • Nieuwsbrief: 1100
 • Twitter: 2100
 • Iloveinspiration.nl: 5000

Klik hier voor het maken van een telefonische afspraak of voor meer informatie.