Vorige week had ik het in Mara’s Morning Motivation over “100% verantwoordelijkheid nemen voor je missie”

Ik ben er voor mezelf achter gekomen dat als je een missie in je leven hebt, een purpose, je precies weet waarom je de dingen doet, die je doet in het leven. Je hebt een reden om op te staan elke dag vol energie, en je kiest er voor om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor een gezonde geest, gezond lichaam en een positieve mindset. Want zonder die 3 dingen kan je niet in je volle potentie je missie vervullen.

Het moment dat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je missie, stijg je boven je onverwerkte emoties, stijg je boven een verleden en ben je in staat om in het nu te leven. En hetgeen te doen wat je in het moment moet doen, met volle overgave.

Vasthouden aan je missie zorgt dat je de reis met jezelf bewust aangaat. En het zorgt ervoor dat je de ruimte maakt voor het ontwikkelen van je talenten en je gaven. Ook zorgt het ervoor dat jij het verleden durft los te laten, en de lessen eruit haalt. Je weet dat het vasthouden van je verleden je toekomstperspectief in gevaar brengt.

Maar wat is mijn missie dan? Je bent hier om anderen te helpen met je visies, je talenten, je verhaal. Vraag jezelf eerst af wat is mijn ideale wereldbeeld? En vervolgens vraag je aan jezelf wat jouw rol gaat zijn om dit beeld te realiseren. Kijk aan dat is je missie.

Heb je hulp nodig bij het verder vormgeven van je missie maak een vrijblijvende afspraak met Mara Michels PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>