Tijdens de eerste helft van Mara’s Morning Motivation had ik het over de beste versie van jezelf ontdekken en de reis er naartoe. De manier van groeien. Leer jezelf kennen en kom met mij mee op een nieuw avontuur.

Je moet met de natuur meegaan. Als je “ik ben gewoon zo” zegt, hou jij je eigen deur dicht. Je creëert een weerstand met de groei van je nieuwe persoon. Op basis van wilskracht kan jij je nieuwe zelf vinden. De optimale zelf. Probeer uit je comfortzone te komen. Je mag jezelf confronterende vragen stellen Ga voor de nieuwe versie.

Vergelijken met met andere mensen kan goed of slecht zijn. Voor de zelfontdekkingsreis is het niet noodzakelijk. Je hebt namelijk alle antwoorden binnen jezelf. Neem je reis als een groeimoment en haal alles uit je leven. Het gebeurt niet vanzelf. “Wie wil ik eigenlijk zijn?” is een vraag die je moet stellen om de beste versie van jezelf te vinden. Je krijgt niet zomaar een droom of een visioen. Je moet leren je ideeën te eren en “als goud zien”. Je ideeën zijn waardevol en kan je niet aan de kant leggen “omdat het toch maar een idee is.” Probeer je pessimisme te verwijderen en stel jezelf open tot je ideeën.

Nadat je je hebt opengesteld tot je ideeën moet je jezelf afvragen “Am I willing to do the work?” Denk er even over na. Hou rekening met het feit dat als je hetzelfde blijft, je dezelfde energie blijft voelen. Vergeet niet dat het universum altijd bij je is en je steunt. Terwijl je op weg bent moet jij jezelf afvragen: “Is dit mijn legacy die ik wil?” Als dat niet zo is, breng er verandering in. Hoe ga je dat doen?

Heb je hulp nodig bij het verder vormgeven van je missie maak een vrijblijvende afspraak met Mara Michels PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>