Het is best belangrijk om bewust te zijn over de vragen die je stelt in het leven. Vaak stel je toch onbewust vragen maar elke vraag die je stelt aan jezelf of aan een ander, lijdt tot een antwoord.

En elk antwoord die je krijgt leidt dan weer tot een bepaalde keuze die je gaat maken. En elke keuze die je vervolgens gaat maken leidt je weer tot een bepaalde actie. Je kan het zien als een soort cirkel die rond blijft gaan. Je gaat van een vraag stellen, naar een antwoord, na het antwoord kom je bij een bepaalde keuze wat daarna weer leidt tot actie.

Dus met andere woorden: Als je de juiste vragen stelt en je krijgt een bepaald antwoord heeft dat direct impact op de acties, richtingen en op de weg die je gaat belopen.

Ook kan het dat je het gevoel hebt dat als je naar je leven kijkt, dat je denkt: ‘Hé er is iets maar ik weet even niet zo goed wat’. Dan is het handig om te kijken naar welke vragen je gesteld hebt. Want de vragen die jij gesteld hebt, hebt hebben direct impact op de richting die we nu lopen vandaag de dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>