Niet veel mensen weten het van mij omdat ik heel zichtbaar ben. Maar eigenlijk ben ik heel introvert en heb ik veel ruimte nodig in stilte, en vind ik het niet erg om niks te zeggen. Ik geloof dan ook dat je dingen leert aan anderen waar je eigen lessen liggen, je eigen uitdagingen. Dat is de reden dat Personal Branding mij aantrok. Opeens jezelf kwetsbaar opstellen en vertellen aan de wereld dat je bestaat en wat je kan…. oeeeee. Hier heb ik zeker wat tips voor.

Introverten opgelet! Geef je nu op voor de workshop ‘Solliciteren en profileren voor introverten’ . Leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken. Klik hier 

CARRIÈREDAGEN DELFSHAVEN
De workshop is onderdeel van de Carrièredagen Delfshaven in Bibliotheek Delfshaven.
Van 28 februari t/m 2 maart staat Bibliotheek Delfshaven in het teken van jouw loopbaan. Met workshops, inspiratiesessies, Q&A’s, een talkshow en veel meer.

Bekijk het volledige programma op www.loopbaanlounge.nl/agenda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>