Brand Brainstorm Session

Wanneer je een project lanceert of een nieuw beleid implementeert wil je daar supporters, afnemers, bezoekers, ambassadeurs bij. Deze support kan zijn in de vorm van ticket sale, social media followers en/of bloggers die graag schrijven over de hoogtepunten van jouw organisatie. Hoe zorg je dat jij als organisatie de inspiratiebron bent waar jouw publiek graat over praat?

Tijdens een brandingstrategiesessie gaan wij vanuit een andere invalshoek kijken naar de huidige marketingactiviteiten van de organisatie in relatie tot het bereiken van je ‘ideale doelgroep’. Hoe kan jij als organisatie een emotionele verbinding maken met je publiek? Hoe kan jij als organisatie een maatschappelijke functie vervullen in het leven van je supporter? Vaak heb jij als team ideëen waar jullie heel enthousiast van worden alleen zijn die nooit ‘echt’ getest aan de behoefte van jouw doelgroep. Kennis van de doelgroep is het begin van een succesvolle campagne en een duurzame relatie. Het moment dat jij in het hart zit van je publiek, dan zijn jullie vrienden voor het leven.

 

Naast de brandingstrategiesessies is het ook mogelijk een offerte aan te vragen voor:

  • het schrijven van een campagneplan
  • marktonderzoek
  • PR Planning

klik hier voor het maken van een telefonische afspraak .

 

 

 

 

Op z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>