Brand Purpose Development

Is een educatie empowerment cursus van 6 weken met als doel het ontwikkelen van een persoonlijke brand vanuit jouw purpose. Waar wij elkaar 3x 2 uur live zien en 3x 20 minuten online. De sessies zijn om de twee weken, en de andere week zien wij elkaar online. Je krijgt praktijkopdrachten mee waar je zelf mee aan de slag gaat en die bespreken wij gezamelijk tijdens onze online sessies. De oefeningen tijdens de sessies zijn vanuit een NLP, empowerment en marketing invalshoek.

Deze cursus is voor mensen die zich geblokkeerd voelen, uit balans en tegelijkertijd weten dat er meer in hun zit wat eruit wil.  Mensen die willen leren om vanuit hun intuitie hun Purpose te leven  en hun persoonlijke brand daarop af te stemmen.

week 1. De eerste sessie: Zelfliefde (2 uur)
Tijdens deze sessie werken wij met de tarot en orakelkaarten om precies te zien wat de uitdagingen en aandachtspunten zijn in het proces.We zullen oefeningen doen om erachter te komen welke pijnen nog actief zijn in het huidig leven en die invloed hebben op het zelfbeeld. Het doel is om het bewuste helingsproces te activeren zodat de energie kan stromen. Het gaat in deze sessies om verbinding te maken met jouw kern.
week 2. Online sessie (20 minuten)
week 3. De tweede sessie: Ik ben.. (2 uur)
Tijdens deze sessie staat jouw ‘purpose’ oftewel je levensmissie centraal. We staan stil bij jouw kernwaarden en zullen je geloofssyteem uitdagen en beginnen te bouwen aan een nieuw geloofssysteem dat jouw ‘nieuwe’  ik ondersteund.
week 4. Online sessie (20 minuten)
 
week. 5 De derde sessie: Mijn boodschap, mijn vervulling; mijn pad (2 uur)
Tijdens deze sessie staan jouw boodschap, jouw publiek en jouw waardepropositie centraal. De commerciële vertaling van jouw levensmissie en de stappen die bij haar horen.
week 6. Online sessie (20 minuten)
Alles is op maat en wordt in het nu getoetst. Zo kan het programma langer duren als het moment daar om vraagt (meer ruimte tussen de sessies). 
  • De prijs is €750,- inclusief btw. 
  • 1 – 4 personen
  • Zelfstudie: 1 tot 2 uur per week
  • Studiemateriaal voor aanvang van de cursus (na betaling)
  • Indien gewenst examinering & certificering
  • Intake
  • Betaling in termijnen mogelijk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>