Branding Strategy Sessions

Personal Branding “Jij bent jouw Bedrijf, Jij bent het Merk!”

Bij Personal Branding gaat het om 3 punten:

 1. Authenticiteit
 2. Professionaliteit
 3. Zichtbaarheid

Bij Authenticiteit werk je aan de vragen: wie ben ik,  wat is mijn boodschap en wat is mijn Unique Selling Point? Bij Professionaliteit ga je nadenken over de groei van je bedrijf,  je houding, het vergroten van je kennis en het doorontwikkelen van je talent & vaardigheden. Bij Zichtbaarheid maak jij een marktanalyse en kijk je vervolgens naar welke platformen en partners interessant zijn en ga jij de PR Strategie voor jouw bedrijf bepalen.

 Samen met jou maak ik een op maat gesneden marketing plan van aanpak. Waarin in kader gebracht wordt wat de Unique Selling Point is aan de hand van:

 1. Ambitie & Drijfveren
 2. SWOT – Analyse
 3. Visie, Boodschap
 4. Markt Analyse
 5. Strategische PR Planning

“a dream without a plan is just a wish” – Katherine Paterson

1. Online Strategiesessies

Tijdens de strategiesessies hebben wij 1 focus en dat is zorgen dat jij een merk wordt waar niemand omheen kan. Dat wil zeggen dat wij als eerst naar je brand gaat kijken: je visie, je missie, je waarde, je niche en je ideale klant. Vervolgens gaan wij kijken naar de mogelijke verdienmodellen, en ontwikkelen we samen op maat afgestemde content marketing om je publiek te inspireren en te activeren en om een ‘community’ te bouwen.

 • website
 • social media
 • nieuwsbrief
 • visual branding
 • (online) programma’s ontwikkelen
 • PR planning

 

2. PR Strategie

Tijdens deze sessies staat het lanceren van jouw concept, product en/of project centraal. Wij zorgen dat er een duidelijke en vooral herkenbare identiteit staat en dat deze matched met je imago. Lees verder, klik hier

Meer informatie over de strategiesessies boek een gratis intakesessie.

 

Foto: Melissa Tolud van Mellola Jewerlry

 

Comments are closed.