Brand Launch Strategy

Tijdens deze cursus staat het lanceren van jouw concept, product en/of project centraal. Je leert hoe jij een duidelijke en vooral herkenbare identiteit moet neerzetten dat matched met jouw imago.

Dit is een cursus waar strategie en creativiteit centraal staan. We staan stil bij de ideale doelgroep en de markt waar zij onderdeel van uitmaken, en daarna gaan wij bepalen welke marketing en PR-middelen wij gaan inzetten om jouw doelgroep aan te spreken. In de cursus leer jij: 

 1. doelgroep bepalen
 2. waardepropositie
 3. Social media strategie
 4. Inzetten van PR & Marketingkmiddelen
 5. Zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten
 6. Onder druk werken

Na deze cursus weet jij precies wat je moet doen op het gebied van marketing/ PR en hoe jij je doelgroep blijft inspireren. Ook in dit proces zullen er uitdagingen naar boven komen, die wij meteen zullen aanpakken.

Duur:

 • 12 weken (6×2 uur bijeenkomsten en 6x 20 minuten voortgangbespreking)
 • 1 – 4 personen
 • Zelfstudie: 1 tot 2 uur per week
 • Studiemateriaal voor aanvang van de cursus (na betaling)
 • Indien gewenst examinering & certificering
 • €1250,-.
 • Intake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In steeds meer teams zie ik mensen die niet gelukkig zijn in hun positie of wel gelukkig zijn met hun positie alleen niet in hun volle potentie worden gezet. Personeel met goede ideeën om het grotere geheel te versterken, alleen hebben ze het gevoel dat er niet naar hen wordt geluisterd.

Uit onderzoek is het gebleken dat mensen die gelukkig zijn en zich gewaardeerd voelen beter presteren en een bijdrage leveren aan een inspiratievolle leeromgeving.

 

 

Vaak is het milimeter werk wat nodig is zodat een ieder zich veilig en gewaardeerd voelt. Bemoedigende communicatie, betrokkenheid en het laten zien van dankbaarheid maakt al een groot verschil in de dynamiek van een team. Als organisatie is het belangrijk dat je weet wat het product is dat je aanbiedt, en als je in dienstverlening zit, is het belangrijk om bewust te zijn dat het de mensen zijn die het product zijn. Een bedrijfsidentiteit wordt uitgedragen door het personeel en het imago wordt bepaald door de klanten. Zij kunnen laten weten of de beleving van het product ook in lijn staat met de geformuleerde identiteitsdoelstellingen.

Het is een samenspel en een proces dat in beweging blijft en zich verder ontwikkeld, op het moment dat het proces wordt omarmt, kunnen er met elkaar bergen worden verzet.

Klik hier voor Building my Brand voor Teams

Bij de workshops en trainingen van Mara Michels PR ligt de focus op de sterkte, zwakte, bedreigingen en kansen van het team. Het doel is dat jij als manager samen met het team inzicht krijgt in alle ingrediënten die je in huis hebt om een voedzaam, vitaal en heerlijk gerecht te maken, waar je niet alleen intern meer energie van krijgt maar waar alle stakeholders en klanten ook de vruchten van zullen plukken.

Boek een intakegesprek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>