Vandaag had Mara het in haar radioshow Mara’s Morning Motivation over
‘Visualiseer de gelukkigste versie van jezelf’

Haar doel tijdens de show was onze geest te activeren en in ons rust en ruimte te creëren. Om daarna ervoor te zorgen dat we naar een succes bewustzijn gaan. Een bewustzijn in dat we blij en tevreden zijn. Want denk is na, wat is jou gelukkigste versie? Hoe wil je je voelen? In welke situatie wil je zijn?
We hebben zoveel powers, en daar moeten we is gebruik van gaan maken en niet meer onbewust te gaan leven.

 Als je soms heel erg met je omstandigheden bezig bent, dat je even helemaal in het moment van nu zit. Dan kan het zijn dat je totaal niet blij bent met de huidige situatie. Want misschien voel je je slachtoffer van iets? Of je vindt dat je iets niet kan en daarom lukt het ook elke keer niet? Het kan zijn dat je dan in een moment opnamen zit waar je totaal niet gelukkig van wordt. Sommige mensen hebben dit gevoel een uur of 2 maar anderen kunnen hier ook dagen, maanden of zelfs jaren last van hebben.

 Misschien ben je dan vergeten waar je gelukkig van wordt? Dat je dat even niet meer weet. Ook kan het zijn dat je moeite heb om voor geluk te kiezen omdat je op de een of andere manier niet in geluk gelooft. Dan heb je een angst gecreëerd om voor geluk te kiezen. Ook kan het zijn dat je pas zelf gelukkig wordt als je omgeving gelukkig is.

 

Met de volgende 5 tips kom je al een stuk dichterbij je eigen geluk:

 1. Zorg goed voor jezelf

2. Denk oplossingsgericht

3. Heb een duidelijk doel

4. Wees tevreden met wat je heb

5. Begin bij jezelf met geluk want geluk zit in jezelf

Wil je de hele show horen van Mara’s Morning Motivation? Luister hem dan snel via deze link:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>