“You have been criticizing yourself for years, and it hasn’t worked. Try approving of yourself and see what happens.”
– Louise L. Hay

Om jezelf volledig te laten zien, is het goed om te weten dat jij er mag zijn. Weten dat jij speciaal bent en dat er een rij aan mensen staan te wachten om door jou geïnspireerd te worden, door jou geholpen te worden en door jou vermaakt te worden.

Na 1 weekend, 10 vrouwen oftewel #singlesupermoms gecoacht te hebben in hun PR/Brandingstrategie kan ik zeggen dat ik met inzichten naar huis ben gegaan.

Mijn Grootste inzicht is dat de reis van zelfliefde direct gekoppeld is aan het succes van jou als ondernemer.

Wanneer je oprecht van jezelf houdt en jezelf accepteert voor wie je bent dan deel je je passies met alle plezier, praat je erover, nodig je mensen uit om dezelfde liefde te ervaren, laat je het zien… je voelt je vrij om te zijn en volledig te gaan voor hetgeen je intuïtief aanvoelt. Dezelfde ingrediënten die nodig zijn om te groeien als ondernemer.

Tuurlijk heeft iedereen een mening, en dat is prima, want die mening heeft niks met jou noch met mij te maken, en dat begrijp je steeds beter naarmate je zelfliefde groeit. Jij doet jou ding en iemand de zijne of de hare.

Luister elke Dinsdag, woensdag en donderdag van 7 tot9u naar #marasmorningmotivation op Stanvaste Radio, dan ga ik uitgebreid verder in op al mijn inzichten.

Wil je samenwerken, gecoacht worden of werken aan je brand ga naar www.maramichelspr.com om een afspraak te maken.

Dag 1.             Dag 2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>