In het eerste deel van Mara’s Morning Motivation heeft Mara over het onderwerp ‘’Wees je eigen grootse supporter. Het is belangrijk om je grootse supporter te zijn, omdat ik het idee heb dat we dat veel te weinig zijn. We zijn te vaak onzeker en te kritisch over onze eigen inzichten en talenten. We maken ons te vaak wijs dat dingen niet kloppen zoals ze zijn waardoor we juist vergeten dat we juist blij moeten zijn hoe God ons geschapen heeft.

We zijn juist Geschapen zoals God dat wilt. Er is niks mis mee met hoe wij zijn en hoe wij eruit zien. Want wij zijn pure perfectie en God heeft daar geen fouten in gemaakt. Wij hebben allemaal één van zijn mooie eigenschappen gekregen, een innerlijke stem, een intuïtie, waarop we kunnen bouwen.

Om je eigen grootste supporter te zijn moet je trots zijn op elke stap die je hebt gemaakt in je leven. Trots op wat je hebt geleerd, trots op je inzichten en je eigen ontwikkeling. Voel dezelfde blijdschap voor jezelf als dat je voelt bij de geboorte van een kind. Nieuwe energie, hoeveel mensen heb jij een glimlach bezorgt… wees trots mijn kind.

Ons ego is juist iets negatief die ons probeert te zeggen dat we juist niet goed genoeg zijn, niet knap genoeg zijn, niet lief genoeg zijn. Terwijl we juist moeten inzien dat er niks mis is met hoe we zijn geschapen en dat er niks mooiers is dan jij die volledig jezelf bent. Wees de grootste supporter voor jezelf, en het Universum gaat je meer redenen geven om enthousiast en trots te blijven.

 

Wil je de gehele show terug luisteren, dat kan via de onderstaande link .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>