In Mara’s Morning Motivation van vandaag heeft Mara het over het onderwerp ’’Wees liefdevol tegen jezelf.” We zouden veel liefdevoller moeten zijn voor onszelf, bewust onszelf waarderen, geduld hebben met onze ontwikkeling en stoppen onszelf te kleineren, te vergelijken en te bekritiseren. Kijk hoeveel liefde je geeft aan anderen, ga nu voor de spiegel staan en wees liefdevol voor jezelf. Het is tijd dat jij een plek krijgt in je eigen hart.

Besef dat alles al in jou zit wat jou succesvol en gelukkig kan maken. Jij en ik hebben al de ultieme liefde in ons leven, het enige waar wij bewust van moeten zijn is dat de liefde altijd al aanwezig is in ons.

Wees liefdevol wil zeggen dat je geduld moet hebben met jezelf, jezelf blijft inspireren, jezelf kunnen vertrouwen en goed voor jezelf zorgen. Liefdevol voor jezelf heeft ook te maken dat je niet blijft hangen bij keuzes die je in de loop van jaren hebt gemaakt, maar dat je ervan leert en waar nodig jezelf vergeeft, zodat je geïnspireerd verder kan gaan met je leven. Kijk naar jezelf zoals God je ziet in zijn/haar evenbeeld en kom erachter wie je werkelijk bent.

Wees trots op de dingen in je leven die je bereikt hebt en nog gaat bereiken. Wees trots dat je vanochtend bent opgestaan voor werk en school en dankbaar voor elke les die je hebt geleerd, want mede door de obstakels bezitten wij nu inzichten en wijsheden waardoor wij gegroeid zijn..

 

Wil je de gehele show terug luisteren, dat kan via de onderstaande link .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>