Ben je eigenlijk bewust over welke taal jij elke dag uitspreekt? En welke woordkeuze jij dagelijks gebruikt als je over je eigen leven praat?

We hebben 2 keuzes met 2 verschillende gevolgen.

Keuze 1, we balen en klagen over het leven, de omstandigheden en over anderen. Alles overkomt ons, en er lijkt geen verandering te komen.

Keuze 2, we zijn dankbaar en waarderen de lessen die wij leren van ons leven, onze omstandigheden en van anderen en zijn enthousiast over wat er nog moet komen.

Wat voelt lekkerder denk je? Waar zou jij gelukkiger van worden, denk je? Zie je het voor je dat de woorden die jij dagelijks uitspreekt liefdevol en warm zijn, de keuzes die je maakt positief zijn?

Leer de taal van Succes spreken is een workshop ontwikkeld voor mensen die behoefte hebben aan een positief leven. Een positief leven op zakelijk gebied en een positief leven in je privé leven.

Met onze taal kunnen wij 2 kanten op: de kant van verslagenheid of de kant van overwinning.

Tijdens deze workshop leer jij de juiste technieken die je meteen kan toepassen om een positieve verandering te brengen in je leven. Je wordt bewust van je huidig taalgebruik en het effect dat het heeft op je leven. Deze training heeft direct impact op je leven.

“When you speak with purpose! You Life with Purpose”

Wil jij deze workshop volgen of boeken, klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>