In mijn eerste helft van Mara’s Morning Motivation nodig ik jullie uit om samen met mij de magie in de wereld te zien.

 

Eerst wil ik duidelijk maken dat alles energie is. Alles is met elkaar verbonden. Alles in onze cosmos is verbonden;

Een stukje magie in mijn leven was toen ik me realiseerde dat een droom was uitgekomen. Ik wou vroeger voor de radio of voor de televisie werken. Toen ik mijn radioshow realiteit maakte, hoorde ik allemaal dingen over Oprah die ook met de radio begon. Ik merk dat ik vaker in contact ben met het universum. Bijvoorbeeld dat ik de bladeren zag vallen toen ik een nieuwe fase van mijn leven begon. Zo zie ik de magie in mijn leven.

 

Als je een vraag stelt aan het universum, wordt je vraag altijd beantwoord. Het is alleen niet altijd even duidelijk. Soms moet je door een rare gebeurtenis heen, of iemand leren kennen om je vraag te kunnen beantwoorden.

 

Zoals ik vaker zeg, the universe got your back. Er wordt altijd voor jou gezorgd. Het universum probeert altijd met je mee te werken. De enige die je tegenhoud ben jij zelf. Het beste om te doen is dan om mee te werken met het universum. Leer dingen loslaten. Als je jezelf meer gaat ontwikkelen merk je al vanzelf dat je hoger zal vibreren. Probeer zo veel mogelijk mee te werken.

 

Daarnaast moet je ook ‘wakker’ zijn. Wakker in de zin van in toon zijn met je emotie. Probeer goed in je vel te zitten. Zo kan je je gemoedstand verbeteren en door meer heen. Je moet ook altijd dankbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>